Wist u dat ik niet de enige ben?

Beste Raadsleden,

Graag stuur ik u deze brief als trotse inwoner van uw Gemeente. Ik werk als sekswerker op verschillende plekken in uw buurt. Wist u dat ik niet de enige sekswerker ben in uw Gemeente?

Het is voor mij niet helemaal duidelijk waar ik met mijn vragen terecht kan. Zo zou ik graag klanten thuis willen ontvangen. Dan voel je me een stuk veiliger. Ik hoef dan niet naar een vreemde plek, waar ik geen mensen ken, en de kans op onveilige situatie een stuk groter is. Helaas lukt het me niet om dit makkelijk te regelen. Hoe moet ik dit doen, zonder last te hebben van controles en boetes vanuit politie en gemeente? Het is me een raadsel. Ik wil niemand tot last zijn en toch mijn werk veilig en goed uit kunnen voeren.

Wist u dat ik niet de enige sekswerker ben in uw gemeente? En wist u ook dat er misschien ook mannen of vrouwen zijn die dit niet op een legale manier of niet eens vrijwillig doen?

Groetjes,
Lisa

webinar het grijze gebied

Prostitutie vindt overal in Nederland plaats, ook in uw gemeente. Wilt u meer weten over de wereld van de prostitutie, zowel vrijwillig als onvrijwillig? Meld u dan aan voor het webinar op 23 mei

Betrokken partijen

Logo Zorg- en Veiliheidshuis de Markiezaten